Professional Kayu Handle Rambut Sikat Celeng Bristle Brush Rambut

Short Description:

Nangani Material: kayu-kayuan

G materi: Celeng g utawa nilon

Min.Order Quantity: 2000 Potongan /

Sumber Kabisan: 200k / sasi

Port: Shenzhen

Sarat Pembayaran: T / T, tanggungan Alibaba, Paypal, Uni Western

packaging conventional: Custom

Produksi mimpin: siji sasi

Brand Name: OEM

Warna: Custom

Kapasitas: 3,000,000 / sasi


Detail produk

Company information

FAQ

Tags Product

Celeng ri RAMBUT rerumput - bristles Celeng alam ningkataké rambute sehat déning stimulasi lengo alam saka kulit. wooden Made materi 100% alami kayu. bristles tenan lan banget lan lencana kanggo proyek karo kabel dawa sakcara, lagi bantuan kanggo alon-alon pijet kulit wulu lan uga polishing tenunan ing. Bisa digunakake ing felines, primitif lan sawetara jaket alam bébas. Polishing lan pemunduran ing rerumput siji.

    1. Ngrangsang lan pijet - kulit Panjenengan, akselerasi getih circulation lan lenga imbangan. Unwind lan jongkas kabeh jinis rambute lan tebih rambute karo bristles Celeng unik sing bantuan disebaraké lenga kulit saindhenging rambute kanggo nyedhiyani looking sehat, rambute looking alam. Stimulates produksi nourishing lengo, kang nglindhungi rambute, karo bristles alus lan sikat becik sudhut kanggo rambute lurus.
    2. Nyegah RAMBUT - saka karusakan statis, desain Anti-statis, nggawe rambute sehat lan silky. Iku dianggep becik amarga nutup lapisan Senran lan nggawe mengilap rambute. bristles Celeng sing bristles alam, alus lan fleksibel sing alon-alon rerumput rambute lan sing cocok dienggo uga ing anak. Lagi paling cocog kanggo nggunakake wengi, lagi nyebar lenga alam saka rambute saka ROOT menyang ends, tanpa rambut gadhah sensasi rambute lengo.
    3. FOR ALL Jinis RAMBUT - rerumput ngeculake iki bisa digunakake dening wong & wanita preduli jinis rambute. nggoleki rambut bisa njupuk kauntungan saka bristles Celeng pancingan lengo rambut alam kanggo sehat rambute, nalika rambute luwih kenthel bakal seneng fitur detangling rerumput rambute.
  1. Professional Wooden Handle Brush Rambut
    keywords Celeng g Paint pink rerumput rambute kayu
    Size 24.5 * 8cm
    Material Kayu lan Celeng g
    MOQ 1000pcs
    samples Kita bisa kurban conto ana bebarengan, conto selaras ing 7days
    Syarat-syarat pembayaran 30% sadurunge pangiriman, 70% marang saka BL
    Packaging packaging Customized
    delivery DHL, FedEx, EMS, UPS, TNT etc
    Logo selaras Logo
    warna werna Customized
    certificate BSCI, SGS, FSC, tekan, RoHS
    aplikasi salon profesional, nggunakake ngarep, promosi, hadiah

    !!!Hair care tips:

    If you get dandruff, brushing will help to massage away those dead skin cells. I would always recommend that people with dandruff brush and wash their hair every day.

    If you have curly hair, of course, combs are better – most people with curly hair will know this already. Although, even if you have curly hair, I would recommend you brush it before you wash it.

    Whatever your hair type, I would suggest you brush it before you shampoo and then apply conditioner through your hair with your fingers. You want to minimise brushing when it is wet because that is when there is an increased risk of stretching and breaking.

9711


  • Previous:
  • Next:

  • Produsèn rerumput rambute

    Produsèn sikat rambute

    1.Q: Apa pabrik?
    A: Ya, kita pabrik profesional karo exprience 20 taun produksi
    dumunung ana ing Kecamatan Wanniudun, Dongguan.

    2.Q: Bisa print logo lan teken ing produk?
    A: Ya, yen jumlahe Panjenengan ketemu MOQ kita, kita bisa print logo lan drawing.

    3.Q: Apa Panjenengan MOQ?
    A: Kanggo item beda, MOQ bakal beda.

    4.Q: Apa warna bisa digawe?
    A: Sembarang werna ing Pantone.

    5.Q: Apa istilah pembayaran?
    1) simpenan 30% dening TT, lan imbangan marang salinan docs kapal

    2) Kanggo jumlahe cilik, 100% TT ing advance.

    3) L / C ing ngarsane ditrima kanggo pesenan ing jumlah luwih saka USD30,000.

    4) daya Sample: sampeyan bisa mbayar liwat paypal.

    6.Q: Aku bisa njaluk sampel?
    Ana conto sing gratis.

    conto OEM perlu daya sampel.

    barang Air dibayar dening customer.

    Sampeyan bisa nemokake gaya luwih modern saka situs kita profesional, kita nganyari situs web kita kerep!

  • Tampilan Online Chat!